Kies voor techniek op de Beroepscampus

Bezoek de open Bedrijvendag in Zierikzee

Op zaterdag 14 mei kunnen jongeren van 11 tot 22 jaar ervaren hoe leuk en dynamisch een technisch beroep kan zijn. Zij kunnen dan onder meer binnenkijken bij Zeeuwse deelnemende bedrijven en bij de technische opleidingen die gegeven worden op de Beroepscampus Middelharnis.

Bij ieder bedrijf is er een korte workshop waarbij de bezoekers onder professionele begeleiding een onderdeel van een eigen JEEP kunnen maken. Er zijn maar liefst 2 wedstrijden: 1 voor de snelste en 1 voor de mooiste auto. De winnaars ontvangen als prijs een echte drone.

Beroepscampus: voor aanstormend talent in de techniek
In de stand van de Beroepscampus krijgen jongeren alle informatie over welke opleidingen je kunt volgen voor een dynamische baan in de techniek.

In het gebouw van Yoursurprise aan de Gouwepoort 3 in Zierikzee presenteert de Beroepscampus Middelharnis zich op deze bedrijvendag voor technische beroepen met: RGO Beroepscampus met 3 technische profielen voor het voortgezet onderwijs, Techniek College Rotterdam met mbo-opleidingen voor de bouw-, metaal- en elektrobranche en Bouwmensen Zuid-West met bouwopleidingen die zij samen met Techniek College Rotterdam aanbieden.

Spreekt techniek je aan en wil jij later een interessante baan in de wereld van de techniek? Bezoek dan op 14 mei tussen 10.00 en 15.00 uur de stand van de Beroepscampus.

Voor meer informatie over alle vo- en mbo-opleidingen op de Beroepscampus: www.beroepscampus.nl