VMBO

Vakmensen in opleiding

Werken aan jouw toekomst, dát vinden we belangrijk! Het gaat ons om de ontwikkeling van jou tot een uitstekende vakman of vakvrouw. Dat is niet alleen praktijkervaring opdoen en leren uit boeken, maar ook de kansen krijgen om via doorlopende leerlijnen door te groeien en uiteindelijk het beroep uit te oefenen. Een baan vinden bij de bedrijven in de regio, dat is wat we onze leerlingen uiteindelijk hopen te bieden.

RGO, CSG Prins Maurits, mbo en bedrijfsleven werken samen in de Beroepscampus in Middelharnis. Sinds januari 2021 zorgen wij voor beroepsgericht onderwijs en kunnen vmbo-leerlingen van Goeree-Overflakkee én omliggende regio’s kiezen uit 8 beroepsgerichte profielen. Leerlingen die op één van beide VO-scholen staan ingeschreven kunnen voor alle aangeboden profielen een vmbo-diploma van de eigen school halen.

Ben je geïnteresseerd in het vmbo neem dan contact op met RGO of CSG Prins Maurits.

Download hier onze vmbo-informatiebrochure

VMBO wordt gerealiseerd door:

Bouwen, wonen & interieur (BWI)

Geïnteresseerd in timmeren, infrastructuur, metselen, schilderen, meubelmakerij en CAD tekenen? Hier leer je het vakmanschap!

Lees meer
Dienstverlening & Producten (D&P)

Een verblufend veelzijdig profiel! Hier leer je alle vaardigheden: digitaal ontwerpen, 3D tekenen, communiceren én presenteren.

Lees meer
Economie & Ondernemen (E&O)

In dit profiel draait het om handel en gedreven ondernemerschap waarbij je de fijne kneepjes van het vak leert.

Lees meer
Groen (GR)

Je leert hier de beste verzorging te geven aan planten en dieren, maar ook om groenten te verbouwen en daar lekkere producten mee te maken.

Lees meer
Horeca en Bakkerij & Recreatie (HBR)

Ben je thuis enthousiast in de keuken en help je regelmatig mee bij het maken van lekkernijen? Kom dan kennismaken met de wereld van horeca, bakkerij, gastheerschap en recreatie.

Lees meer
Mobiliteit & Transport (M&T)

In dit profiel leer je alles van mobiliteit & transport: van het repareren van een fiets, brommer of auto tot aan een vrachtwagen of landbouwmachine.

Lees meer
Produceren, Installeren & Energie (PIE)

Ben jij geïnteresseerd in lassen, solderen, metaal- techniek, installatietechniek of elektrotechniek, maar ook in 3D tekenen, 3D printen en lasersnijden? Hier werk je aan je carrière in de techniek.

Lees meer
Zorg & Welzijn (Z&W)

Met de verzorging die jij geeft kun je bijvoorbeeld werken in een ziekenhuis, een apotheek of verzorgingstehuis. Met je sportieve instelling help je anderen gezond te blijven.

Lees meer