Samenwerking

De eerste fase van de Beroepscampus is in gebruik genomen. We vinden het belangrijk dat ondernemers ook met ons meedenken, zodat de vakmensen die we lokaal opleiden ook op ons mooie eiland blijven wonen en werken.

Het bestuur van de Beroepscampus

In ons bestuur zijn de drie O’s (Onderwijs, Overheid en Ondernemers) vertegenwoordigd. De Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO) maakt ook deel uit van dit bestuur en behartigt de belangen vanuit het regionale bedrijfsleven.

Samenwerking met bedrijven

Met de bouw van de Beroepscampus Noord ontstaat een unieke samenwerking op locatie. Dit komt tot uiting in het Techlab voor Energie en Techniek, in het Skillslab voor Zorg en Welzijn, op de Beursvloer voor Dienstverlening en Handel en in de Kantoorruimte. We leggen je graag uit wat dit precies inhoudt.

Techlab

Het Techlab is gericht op Energie en Techniek. Hier vind je een samenwerking tussen de beroepsgerichte profielen PIE, BWI en D&P en de bijbehorende mbo-opleidingen en bedrijven.

Skillslab

Het Skillslab staat in het teken van Zorg en Welzijn. Hier vindt bij- en nascholing van de werknemers van CuraMare plaats. Ook ontwikkelen de leerlingen van het beroepsgerichte profiel Zorg en Welzijn hun vaardigheden hier. Het personeel van de toekomst!

Beursvloer

De Beursvloer is bedoeld voor Dienstverlening en Handel. Hier organiseren leerlingen van het beroepsgerichte profiel Economie en Ondernemen allerlei thematische activiteiten. Dit doen zij in samenwerking met leerlingen van andere profielen en met bedrijven, instellingen en maatschappelijke organisaties.

Kantoorruimte

De Kantoorruimte geeft mensen uit het bedrijfsleven de kans om zich te vestigen in een dynamische omgeving waar ontwikkeling en opleiding centraal staan. Hier kunnen bedrijven, instellingen en maatschappelijke organisaties een permanente ruimte huren.

Deelnemen aan de Beroepscampus?

Wil jij als ondernemer meedenken over de toekomst van Goeree-Overflakkee? Een kantoorruimte huren in een bruisende omgeving? Of een samenwerking starten rondom de opleiding van leerlingen en studenten? Daar staan wij zeker voor open!

Neem contact met ons op