MBO

De Beroepscampus is aanbieder van kwalitatief hoogstaand en innovatief beroepsonderwijs, staat midden in de samenleving van Goeree-Overflakkee en de omgeving en vervult een inspirerende en verbindende rol naar leerlingen, studenten, ouders, bedrijfsleven en haar maatschappelijke omgeving. Op de Beroepscampus worden mbo-opleidingen in de volgende vier sectoren aangeboden:

MBO wordt gerealiseerd door:

Energie & Techniek Techniek College Rotterdam

BBL, niveau 2
Monteur elektrotechnische installaties

Een beveiligingssysteem voor een school of verlichtingsinstallaties en verkeerssignalering. Allemaal elektronische installaties die moeten worden aangelegd, gerepareerd en vernieuwd. Als monteur elektrotechnische installaties kun je dus op veel verschillende plekken aan de slag!

Lees meer
BBL, niveau 3
Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

Een beveiligingssysteem van een school of verlichtingsinstallaties en verkeerssignalering. Allemaal elektronische installaties die moeten worden aangelegd, gerepareerd en vernieuwd. De eerste monteur elektrotechnische installaties woning & utiliteit werkt zelfstandig of samen met collega’s bij bedrijven en bij particulieren op uiteenlopende locaties, bijvoorbeeld woningen, winkelbedrijven en utiliteitsgebouwen. Jij hebt de verantwoording over het gemaakte werk. In de praktijk kan jij ook te maken krijgen met domoticasystemen. Jij geeft beperkt leiding aan een collegamonteur en stagiairs.

Lees meer
BBL, niveau 2
Tegelzetter

Als tegelzetter betegel je wanden, vloeren en gevels. Dankzij jouw vakkundige tegelwerk zien de keukens, badkamers en zwembaden van jouw klanten er prachtig uit. Maak jij graag mensen blij met een perfect uitgevoerde klus? Dan is het beroep tegelzetter misschien iets voor jou!

Lees meer
BBL, niveau 2
Metselaar

Met een metselaarsdiploma op zak zorg jij voor een mooie en veilige omgeving. Je maakt rechte en gebogen muren met diverse metselverbanden en vlechtingen. Je weet alles over verschillende soorten steen, lijm en specie en je herstelt en reinigt bestaand metselwerk. Dankzij jou wonen en werken mensen op een mooie plek!

Lees meer
BBL, niveau 3
Allround constructiewerker

Ga je complexe zaken niet uit de weg? Als allround constructiewerker maak je constructiedelen voor bruggen, gebouwen, kranen en vrachtwagens.

Lees meer
BBL, niveau 3
Allround timmerman

Als Allround timmerman heb je een veelzijdig beroep. De ene keer werk je aan kozijnen, de andere keer maak je een betonfundering.

Lees meer
BBL, niveau 2
Constructiewerker

Wat je met je ogen ziet, kun je met je handen maken. Als constructiewerker maak je constructies van staal en aluminium.

Lees meer
BBL, niveau 3
Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties

Je bent thuis in technische installaties en kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel. Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties ben jij het visitekaartje van jouw bedrijf. Een eerste indruk maak je maar een keer.

Lees meer
BBL, niveau 2
Monteur werktuigkundige installaties

Loodgieter worden? Die naam is wat ouderwets. Tegenwoordig noem je jezelf monteur werktuigkundige installaties. En in plaats van met lood werk je nu vooral met leidingen van staal, koper of kunststof.

Lees meer
BBL, niveau 2
Timmerman

Wil je timmerman worden? Dan kies je voor een afwisselend beroep. Als timmerman ben je namelijk een alleskunner.

Lees meer

Zorg & Welzijn Albeda

BOL, niveau 4
Kindprofessional combi-opleiding

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en houd je van een afwisselend beroep? Wil je kinderen graag iets leren, maar lijkt het je het ook leuk om activiteiten aan te bieden aan kinderen?

Lees meer
BOL, niveau 3
Begeleider gehandicaptenzorg

Vind je het een uitdaging om mensen met een beperking op een motiverende wijze te ondersteunen? Dan is de opleiding Begeleider gehandicaptenzorg echt iets voor jou!

Lees meer
BOL, niveau 3
Begeleider specifieke doelgroepen

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden bij het zo zelfstandig mogelijk leven, wonen en werken? Dan is de opleiding Begeleider specifieke doelgroepen echt iets voor jou!

Lees meer
BOL, niveau 2
Dienstverlening zorg & welzijn

Vind je het leuk om met mensen te werken die een steuntje nodig hebben? Dan is de opleiding Dienstverlening zorg & welzijn echt iets voor jou. De opleiding is veelzijdig en biedt je de kans op een diploma waar je veel kanten mee op kunt.

Lees meer
BOL, niveau 4
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ben je dol op kinderen en geven ze je energie? Heb je een liefdevolle en warme uitstraling, maak je gemakkelijk contact en kun je goed zelfstandig werken? Dan is de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker echt iets voor jou!

Lees meer
BOL, niveau 4
Onderwijsassistent

Wil jij leerlingen helpen, hen observeren en eventuele problemen signaleren? Schrik jij niet van onverwachte situaties? Dan is de opleiding Onderwijsassistent iets voor jou.

Lees meer
BOL, niveau 3
Pedagogisch medewerker kinderopvang

Ben je dol op kinderen en geven ze je energie? Dan is de opleiding Pedagogisch medewerker echt iets voor jou! Op een speelse en leerzame manier bereid je kinderen voor op het basisonderwijs.

Lees meer
BOL, niveau 4
Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Vind je het een uitdaging om mensen met een beperking op een motiverende wijze te ondersteunen? Dan is de opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg echt iets voor jou!

Lees meer
BOL, niveau 4
Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Lijkt het je leuk om mensen te begeleiden bij het zo zelfstandig mogelijk leven, wonen en werken? Dan is de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen echt iets voor jou!

Lees meer
BOL, niveau 3
Verzorgende-IG (VIG) & maatschappelijke zorg

Wil jij afwisselend en verantwoordelijk werk in de zorg? Dan is de combinatieopleiding Verzorgende-IG (VIG) & maatschappelijke zorg echt iets voor jou.

Lees meer
bol, niveau 2
Dienstverlening sport & recreatie

Je bent gastvrij en enthousiast? Je bent graag praktisch bezig en je houdt van afwisseling? Dan is deze opleiding tot medewerker sport & recreatie echt iets voor jou! Tijdens de opleiding leer je om goed te plannen en te organiseren. Als medewerker sport & recreatie werk je voor en met mensen. Na je opleiding kun je werken op een camping, bungalowpark of een sport- of recreatiepark. Je kunt er dus alle kanten mee op. Door de opbouw van de opleiding heb je meer kansen op de arbeidsmarkt!

Lees meer