Werken tussen én met de toekomstige vakmensen van Goeree-Overflakkee

De Beroepscampus is een samenwerking tussen ondernemers, overheid en het onderwijs. Om het bedrijfsleven, instellingen en onderwijs zoveel mogelijk met elkaar te verbinden wordt op dit moment hard gewerkt om de prachtige kantoor- en vergaderruimtes in het noordelijke gedeelte van de Beroepscampus te realiseren, zodat deze na de zomervakantie van 2022 gebruiksklaar zijn.

Leren van elkaar
De kantoren en vergaderruimtes kunnen door ondernemers en maatschappelijke instellingen gehuurd worden op het moment dat er, in samenspraak met het onderwijs, een bijdrage geleverd wordt aan een mooi praktijkgericht lesprogramma voor één van de beroepsprofielen. Zo hopen we elkaar te versterken, te inspireren én te leren van elkaar.

Vergaderruimtes, kantoren en beursvloer
Er komen drie vergaderruimtes en drie kantoren van ieder twee werkplekken. Hoe mooi is het om hier met uw eigen onderneming of instelling met de vakmensen van de toekomst te werken en een bijdrage te leveren aan hun carrière in de regio als vakman of vakvrouw?

Later in het schooljaar volgt meer informatie over de mogelijkheden op de beursvloer voor ondernemers en maatschappelijke instellingen.

(nb. de foto's zijn zogenaamde 'artist impressions' die een globale indruk geven van de te realiseren ruimtes)


Geïnteresseerd in het huren van een kantoor of vergaderruimte?
Neem dan contact op met:
Sylvia Bolleman, tel. 06 - 10 90 91 30 of Heleen Vlietland, tel. 06 - 23 02 28 76