Open Dagen

Wil je meer weten over het onderwijs op de Beroepscampus en de opleidingen die de onderwijsinstellingen binnen de Beroepscampus bieden? 

Bezoek dan onze Open Dagen voor voortgezet onderwijs (vmbo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Je bent van harte welkom!

Vmbo-onderwijs:

RGO
Kom jij ook een kijkje nemen op onze Open Dag op zaterdag 20 januari 2024? Van 10.00 - 15.00 uur zijn leerlingen van de basisschool én hun ouders van harte welkom. Je kunt dan kennismaken met onze vmbo-opleiding, waar je vanaf dag 1 theorie- en praktijk naast elkaar krijgt. Natuurlijk hoort ook een bezoek aan de moderne profiellokalen, met maar liefst 8 interessante beroepsprofielen, en het Techlab erbij. We zien jou en je ouders graag op de Open Dag!

Schrijf je nu alvast in voor onze Open Dag via onderstaande link.

Inschrijven voor de open dag

CSG Prins Maurits
Zaterdag 20 januari 2024 is er tussen 10:00 en 15:00 uur open dag op alle locaties van de CSG Prins Maurits.
Ontdek alle 8 profielen van ons vmbo op de Beroepscampus, maar vergeet ook geen kijkje te nemen op onze hoofdlocatie. Ontmoet je toekomst op de PM!

Schrijf je via onderstaande link in voor deelname aan deze open dag.

Inschrijven voor de open dag

 

Mbo-onderwijs:

TCR
Tijdens de Open Dagen ben je welkom om in gesprek te gaan met onze docenten, studenten én de mensen uit het werkveld. Zij vertellen je onder andere alles over studeren bij Techniek College Rotterdam, onze opleiding(en), de unieke locatie en waar je straks kan gaan werken. Kortom de moeite waard om langs te komen! Tot dan!

Inschrijven voor de open dag

Vakkracht
Je vindt ons tijdens de Open Dagen terug in het bouwlokaal, waar we graag al jullie vragen over de opleiding beantwoorden.

Inschrijven voor de open dag

Albeda
Ga jij voor een toekomst in de zorg, kinderopvang of toch liever de zakelijke dienstverlening? Kom je dan oriënteren op een mbo-opleiding tijdens de open dagen van Albeda:

  • Donderdag 16 november van 15.00 tot 19.00 uur
  • Vrijdag 19 januari 2024 van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag 20 januari van 10.00 tot 15.00 uur;
    alle instellingen van de Beroepscampus houden open dag
  • Vrijdag 26 januari van 15.00 tot 19.00 uur en zaterdag 27 januari van 10.00 tot 14.00 uur
  • Donderdag 14 maart van 15.00 tot 18.00 uur

Op een van deze dagen kan je een kijkje nemen op één van de meest innovatieve locaties die het mbo kent: De Beroepscampus

Kom kijken, proef de sfeer en wissel ervaringen uit met studenten. Onze voorlichters en docenten informeren je graag over onze opleidingen, het mbo en het maken van een goede studiekeuze.
Op de Beroepscampus biedt Albeda een ruim aanbod aan van opleidingen in de Zorg, Sociaal & pedagogisch werk, Economie, Administratie, Facilitaire dienstverlening en Sport & recreatie.

Wil jij een mbo-opleiding volgen op de beste school van de regio? Meld je dan aan voor onze open dag en kom te weten wat er bij jou past!

Inschrijven voor de open dag   Download onze flyer

Lentiz
Lentiz | MBO Middelharnis is een kleinschalige mbo-school in de Beroepscampus met groene opleidingen. Vind je klimaat, duurzaamheid, gezonde voeding en levensstijl belangrijk? Of hou jij erg van dieren? Misschien hou je juist van onderzoeken en technologie, of van techniek en grote machines? Dan passen onze opleidingen bij jou!
Lentiz | MBO Middelharnis streeft naar eigentijds onderwijs waarin praktijk en theorie nauw zijn verweven, binnen- en buitenschools. Dat geven we vorm door samen te werken met bedrijven en instellingen in de buurt. Kijk voor al onze opleidingen en meer op onderstaande link.

Inschrijven voor de open dag

bezoek de open dagen