Sleutel Beroepscampus naar RGO en Albeda - Eerste leerlingen in januari

 

Het is zover! Na een jaar lang bouwen aan de Beroepscampus Zuid in Sommelsdijk werd op vrijdag 18 december de sleutel overgedragen door aannemer Vaessen aan de onderwijsinstellingen en de gemeente Goeree-Overflakkee. Tegelijkertijd werd de intentieovereenkomst getekend voor de nieuwbouw van Beroepscampus Noord, op de huidige locatie van RGO Groen.
Twee mijlpalen
Twee mijlpalen voor de campus aan de Langeweg in Sommelsdijk. De sleuteloverdracht als afsluiting van een bouwperiode, de intentieovereenkomst als volgende stap. De betrokken organisaties – onderwijs, ondernemers en overheid - bouwen ook figuurlijk verder aan het ‘kloppende hart’ van het vmbo- en mbo-onderwijs, de plek waar onderwijs en praktijk elkaar ontmoeten, uitdagen en versterken.
Sleutel voor RGO en Albeda
Vanwege de lockdown vond het feestelijke moment in kleine kring plaats en was alles voor geïnteresseerden te volgen via een livestream. Wethouder Peter Feller (onderwijs en financiën) ontving de sleutel uit handen van projectmanager Adrian Dikmans van Vaessen. Feller gaf de sleutel door aan rector-bestuurder Arie Cové van RGO en René Louwerse, lid van het College van Bestuur van Albeda. Deze onderwijsinstellingen verzorgen het onderwijs op Beroepscampus Zuid.