Docent RGO Beroepscampus bezoekt mbo-studenten in de praktijk

Op de Beroepscampus op Goeree-Overflakkee kunnen studenten ook mbo-opleidingen volgen via opleider Techniek College Rotterdam. Voor de technische opleidingen op niveau 2 en 3 volgen de studenten één dag per week les op de campus en werken ze vier dagen per week bij hun stagebedrijf. 
 
Ook tijdens de werkdagen bij het stagebedrijf moeten er opdrachten worden uitgevoerd. Namens Techniek College Rotterdam komt er een zogenaamde BPV'er bij de studenten langs om dit te begeleiden vanuit school.

Docent vmbo en mbo Ebbo de Jong is sinds januari tot aan de zomervakantie voor Techniek College Rotterdam aangesteld om dit BPV-bezoek bij metaalstudenten af te leggen. Hij bracht vorige week een bezoek aan het bedrijf Damen Maaskant Shipyards in Stellendam. Hij sprak met medewerker Jan van der Bok die de studenten op de werkvloer begeleidt. Bij Maaskant werken 8 studenten die hun mbo-metaalopleiding volgen bij de Beroepscampus. Jan van der Bok was blij met het bezoek en de betrokkenheid. "Het is belangrijk dat de werkgever én de opleider nauw samenwerken, daar is de student het meest bij gebaat."

Linkedin