Hoogste punt Beroepscampus Noord bereikt!

Op de bouwplaats van Beroepscampus Noord in Middelharnis werd vrijdag een feestje gevierd: het hoogste punt van dit deel van de Beroepscampus is namelijk bereikt.

Met de realisering van bouwfase Noord (verwachte oplevering medio 2022) zullen nóg meer partijen aanschuiven als gebruiker van dit prachtige complex, waar vakmensen op hoog niveau worden opgeleid. Beroepscampus Noord wordt (samen met de eerste nieuwbouw Zuid) een plek met mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor de jongeren in de regio. Hier wordt samengewerkt door Gemeente Goeree-Overflakkee, onderwijs én ondernemers & maatschappelijke instellingen op @Goeree-Overflakkee.

Hieronder de gebruikers van Beroepscampus Noord:
Lentiz onderwijsgroep en Bouwmensen Zuid-West ZuidWest (mbo) - CuraMare met beroepsopleidingen - CSG Prins Maurits (vo) met profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen en Praktijklokalen - RGO Regionale scholengemeenschap Goeree-Overflakkee (vo) met een Techlab, de profielen Groen en Dienstverlening & Producten - een Ondernemersplein met kantoren en vergaderruimtes - een Beursplein voor evenementen, workshops, presentaties, exposities en bijeenkomsten.

De gebruikers van Beroepscampus Zuid (gerealiseerd januari 2021):
RGO Regionale scholengemeenschap Goeree-Overflakkee (vo), Albeda College en Techniek College Rotterdam TCR (mbo).