Werken tussen én met de toekomstige vakmensen van Goeree-Overflakkee

De Beroepscampus is een samenwerking tussen ondernemers, overheid en het onderwijs. Om het bedrijfsleven, instellingen en onderwijs zoveel mogelijk met elkaar te verbinden zijn er prachtige kantoor- en vergaderruimtes in het noordelijke gedeelte van de Beroepscampus beschikbaar. 

Leren van elkaar
De kantoren en vergaderruimtes kunnen door ondernemers en maatschappelijke instellingen gehuurd worden op het moment dat er, in samenspraak met het onderwijs, een bijdrage geleverd wordt aan een mooi praktijkgericht lesprogramma voor één van de beroepsprofielen. Zo hopen we elkaar te versterken, te inspireren én te leren van elkaar.

Vergaderruimtes en kantoren
Er zijn drie vergaderruimtes en drie kantoren van ieder twee werkplekken. Hoe mooi is het om hier met uw eigen onderneming of instelling met de vakmensen van de toekomst te werken en een bijdrage te leveren aan hun carrière in de regio als vakman of vakvrouw?

Hieronder een overzicht van de huurprijzen voor de kantoren en vergaderruimtes.

 tabel-prijslijst-kantoren

Beursvloer
Naast deze kantoren en vergaderruimtes is er een multifunctionele beursvloer in de Beroepscampus. Deze beursvloer kan gebruikt worden door ondernemers om samen met één of meerdere profielen vmbo en/of mbo een activiteit te organiseren. 

Geïnteresseerd in het huren van een kantoor of vergaderruimte of meer informatie over de mogelijkheden op de beursvloer?

Neem dan contact op met:
Sylvia Bolleman, tel. 06 - 10 90 91 30 of Heleen Vlietland,
tel. 06 - 23 02 28 76 of benader hen via het e-mailadres
beurvloer@beroepscampus.nl

impressie kantoorruimte 1

impressie kantoorruimte 2

impressie kantoorruimte 3